بسیاری از آنچه دربارهٔ هوک میدانیم بر پایهٔ زندگینامهای است که از سال ۱۶۹۶ شروع به نوشتن آن کرد ولی ناتمام ماند. ریچارد والر این نوشتهها را مرجعی برای نوشتن معرفینامهای دربارهٔ زندگی کاری رابرت هوک پس از مرگش قرار داد که در سال ۱۷۰۵ به چاپ رسید.
طبیعتاً هر هزینهای بر عهده بنیاد فارابی بوده و با ملاحظات آن بوده است. همه همکاران دستمزد خود را کامل دریافت کردند.
مشخص است که در این حالت فنر حاصل از ترکیب فنرها، ثابتی کوچکتر از ثابت هر یک از فنرها دارد.
In 1655, Boyle moved to Oxford and Hooke became nominally his assistant but in observe his co-experimenter.[48] Boyle were working on gas pressures; the likelihood a vacuum may possibly exist despite Aristotle's maxim "Nature abhors a vacuum" experienced just begun to generally be regarded as. Hooke made an air pump for Boyle's experiments rather than use Ralph Greatorex's pump, which Hooke considered as "way too gross to perform any good subject".
در سال ۱۶۶۵ در اثری با نام «میکروگرافیا» به توصیف یافتههای خود پرداخت که یکی از شاهکارهای علمی قرن ۱۷ میلادی محسوب میشود.
فیلمنامه فیلم هوک را مهدی تراببیگی به نگارش درآورده و در خلاصه داستان رسمی آن آمده است: «دو برادر ورزشکار بلوچ برای رسیدن به آرزوهای بلندپروازانه خود تلاش میکنند.» حسین ریگی کارگردان فیلم هوک اهل سیستان و بلوچستان است و فیلمسازی حرفهای را hook اولین بار سال ۹۹ با ساخت فیلم لیپار تجربه کرد، فیلمی که در جشنواره آن سال حضور پیدا کرد.
هوک به وسیلهٔ میکروسکوپ ساختهٔ خود موفق به شناخت واحد بنیادی جانداران شد و آن را سلول نامید.
این پیشنهاد به علت مشاجرههای مرتبط با حقوق مالکان بینتیجه ماند، زیرا که مالکان به صورت مخفیانه مرزهای املاک خود را تغییر داده بودند. هوک به علت شایستگیهای خود در مقام یک نقشهبردار و درایتی که در کار خود داشت، در بسیاری از این مشاجرهها مورد نیاز بود.
کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟
بهترین فیلم های کمدی ایرانی اینجا با دهشتناکترین کابوسهایتان ملاقات میکنید
از جمله آثار این هنرمند می توان به شهرزاد،جیران،یاغی،من یک مستاجرم،میوه ممنوعه،شیدایی،چک برگشتی،قارچ سمی،سیزده،زاپاس،سگ بند،روز ششم و… اشاره کرد.
یکی از چالشبرانگیزترین مسائلی که هوک به آن پرداخت اندازهگیری فاصله تا ستارهها (به غیر از خورشید) بود. ستارهای که وی برای این منظور انتخاب کرد ستارهٔ سیاه بود و از روش تعیین اختلاف در دید استفاده کرد. پس از گذشت چندین ماه از مشاهدات هوک در سال ۱۶۴۹ وی به این نتیجه رسید که به نتیجهٔ دلخواه خود دست یافتهاست.
فعالیتهای هوک در حوزهٔ علم نجوم فراتر از مطالعهٔ فواصل ستارهها بودهاست. کتاب میکروگرافیا شامل مطالبی در مورد صورت فلکی ماهدوس و حفرههای ماه نیز هست. هوک به انجام آزمایشهایی در مورد چگونگی شکلگیری احتمالی این حفرهها در ماه پرداخت.
ویکیپدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکیمدیا است.
Comments on “The Ultimate Guide To هوک”